Hälsokost eller tjockiskost


skrivet den 10 jun av emma, klockan:10:07

Det är väldigt lätt att bli lurad av all reklam och vad produkterna heter osv.

Ibland är det man tror ska föreställa hälsokost egentligen rena rama tjockiskosten.

 

Eller vad sägs om detta

 

http://www.expressen.se/halsa/1.2463506/fem-dolda-kaloribomber

 

Den som trodde att sockerfritt godis, chips med olivolja eller sorbet var hyfsat nyttiga alternativ får nog tänka om och det rejält. För att inte tala om Pesto!

I alla fall om det är viktminskning man är ute efter, det är ju en annan sak om det endast är onyttiga fetter man vill ha väck från kosten eftersom det i alla fall är betydligt bättre fett än de normala alternativen.

 

Var på en kurs i friskvård i Göteborg om just detta för länge sen, egentligen kanske det inte behöver vara så avancerat att gå ner i vikt. Om man inte vill köra en genväg som tex bukplastik eller dylikt så är det ju egentligen bara att stoppa i sig mindre och röra sig mer men det är ju ibland lättare sagt än gjort. Själv är jag en sån där hurtbulle som tränar mycket. Både att jag är ute och går i alla fall runt 5 km om dan men dessutom simmar, gymmar m.m. och ändå får jag passa på som bara den angående vad jag stoppar i  mig. Känns ibland som att jag faktiskt blir tjock av luft, måste vara taskiga gener eller något. Visserligen är jag ju vältränad så det handlar väl inte så mycket om hälsan i mitt fall utan mer om det estetiska men jag vill verkligen inte vara rund.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed