Mera hälsa och hälsokost!


skrivet den 04 aug av Admin, klockan:13:09

Semestern är över för denna gången och kvar finns endast ljuvliga minnen och 6 kilos extra vikt. Nu är jag inte så egenkär så jag behöver 6 kilo till av den varan så nu j...klar ska dom bort! Vardagen är tillbaka och därmed även allt tråkigt som följer med den. Men hur i hela friden kan det vara så otroligt lätt att GÅ UPP 6 kg på 3 veckor men så förbannat svårt att GÅ NER lika mycket. Har svårt att tänka mig att jag skulle kunna bli av med 6 kg på 3 v även om jag försökte svälta mig. Det mesta man tappar är ju trots allt vätska och vätskebalansen måste ju fyllas på igen?! Låt mig hoppas att mina 6 kg = 3 kg bunden vätska. Det blir löpning 3 ggr i veckan med start idag! Har faktiskt gått på 5:2 några veckor innan semestern och det har funkat utmärkt, får fortsätta med detta nu ett tag. Hälsokost är inget för mig, hjälper inte ett skit. Det finns inga genvägar, bara hårt slit om man vill få bort överflödet.

UT OCH SPRING MED ER! 


Currently rated 2.5 by 35 people

  • Currently 2,542858/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed